Gelaatsverzorgingen

65 euro - 1h

Wat jouw vraag ook is: acné, donkere kringen, vette huid, vlekken,  huidveroudering of doffe teint in need of extra glow: IKARI lost dit voor jou op.

 

Productlijnen Ikari

De IKARI cosmetica vormen een modulair systeem van 3 productlijnen die onderling combineerbaar zijn tot een unieke verzorging:

Woman with Face Cream

De Pure lijn

Zuivering

De PURE lijn zuivert de huid en garandeert een optimale opname van de CURE en RENEW producten. Een grondig reinigingsritueel is de eerste stap naar een stralende huid! Reinig het gezicht en de hals ’s ochtends en ’s avonds om stof en dode cellen te verwijderen. Zo wordt de huid gestimuleerd om de actieve ingrediënten beter op te nemen. De producten van de PURE lijn reinigen grondig zonder zelfs de meest gevoelige huid te irriteren.

De Cure lijn

Herstel

Allemaal krijgen we vroeg of laat te kampen met ‘schoonheidsfoutjes’ zoals donkere wallen, pigmentvlekken, doffe teint, verslapte kaaklijn of rimpeltjes. De CURE lijn werkt met specifieke en hoog geconcentreerde producten voor elk probleem afzonderlijk. Dit in tegenstelling tot zogenaamde ‘wonderproducten’ die alle problemen tegelijk aanpakken. Zo kunnen elk van deze actieve stoffen plaatselijk en gericht werken zonder elkaars activiteit te verstoren. Het grote voordeel van de CURE lijn is dat de serums onderling combineerbaar zijn en zeer plaatselijk gebruikt kunnen worden, waardoor ze de verschillende problemen toch tegelijk behandelen.

Model Applying Cream
Facial

De Renew Lijn

Vernieuwing

De RENEW lijn bevat innoverende technologie uit de stamcelbiologie en antioxidanten. De gepatenteerde formule van de RENEW lijn beschermt en herstelt de huid, zowel ’s nachts als overdag. Daarnaast zorgt ze voor een aangepast vochtbalans volgens uw huidtype. De RENEW lijn bevat tal van actieve ingrediënten die de huid in een optimale conditie brengen. Dagelijks gebruik van de crème die bij uw huidtype past, resulteert in een stralende, soepele en zachte huid.